Werknemer van de maand: Thomas

"De goede werksfeer binnen het bedrijf vind ik het allerleukste."

Waar werk je?
Ik werk als loodsmedewerker bij Hoekstra Transport.

Hoe vind je jouw werk?
Ik vind het werk erg leuk en afwisselend. Ik werk met een leuke groep collega's en er hangt een fijne werksfeer.

Hoe ziet een dag werken bij Hoekstra Transport er voor jou uit?
We starten om 18:00 uur en dan beginnen we met het uitladen van de vracht- en bakwagens. Rond 19:15 en 19:45 uur vertrekken er twee groepen ieder half uur voor een pauze. I.v.m. de Coronamaatregelen werken we nu met twee groepen.

Meestal is het uitladen van de wagens tussen 21:00 en 22:00 uur klaar en beginnen we met het inladen van de wagens. Hierbij gebruiken we een smartphone waar alle informatie op staat die we nodig hebben om het juiste pakket in de loods te kunnen vinden. Tussen 23:00 en 24:00 uur gaan we nogmaals om pauze.

Hierna vullen we alle wagens en dan gaan we naar huis. De eindtijd van een werkdag varieert per dag.

Wat vind je het leukste aan je werk?
De goede werksfeer binnen het bedrijf vind ik het allerleukste.

"Wat vandaag kan moet je vandaag doen, niet morgen."

Waar zie je jezelf over vijf jaar?
Dat vind ik lastig te zeggen. Ik ben meer van pluk de dag & leef in het nu!

Hoe ben je bij Jobz-on terecht gekomen?
Ik ben bij Jobz-on langs geweest met mijn portfolio en de vraag of zij werk voor mij hadden.

Hoe ervaar jij het werken via Jobz-on?
Erg fijn. Er wordt goed opgelet en ze gaan serieus met je 'zoektocht' om.

Waar houd jij je naast je werk mee bezig?
Naast mijn werk houd ik mij vooral bezig met mijn hobby's zoals: schilderen, fietsen, lezen en muziek maken.

Heb jij nog tips voor mensen die op zoek zijn naar werk?
Blijf er bovenop zitten en wed niet op één paard. Maak een portfolio waarmee je jezelf kunt voorstellen. Presenteer je daarnaast netjes, blijf beleefd en kleed je netjes. Én wat vandaag kan moet je vandaag doen, niet morgen. Elke dag zonder werk is een dag zonder inkomen.

Benieuwd naar onze andere werknemers van de maand? Bekijk ze hier.
Ben je op zoek naar een leuke functie? Bekijk dan onze vacatures.