Werknemer van de maand: Sietske

"Dat mensen vaak erg tevreden zijn over de verkoop of aankoop van hun woning vind ik heel leuk."

Waar werk je?
Ik werk sinds 1 september bij Struiksma Makelaars in Sneek

Wat voor werk doe je daar?
Mijn functie is commercieel administratief medewerker. Mijn werkzaamheden zijn onder andere het verwerken van koopovereenkomsten, brochures en etalagekaarten maken van nieuw huizenaanbod, het inplannen van bezichtigingen en agendabeheer van de makelaars. Ook hebben we veel telefonisch contact met verkopers, kopers en notarissen om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt bij de aankoop of verkoop van een woning. Dit alles doe ik samen met mijn collega's Heleen en Els.

En hoe ziet je team eruit?
We zijn een klein hecht team bestaande uit 2 makelaars, 3 commercieel administratief medewerkers en ons “manusje-van-alles” Eric.

Hoe ziet een dag werken bij Struiksma Makelaars er voor jou uit?
We beginnen de dag met het klaarleggen van de agenda's voor de makelaars. Daarbij liggen dan ook de juiste dossiers en informatie voor bijvoorbeeld een bezichtiging van een woning. Daarna is het vaak eerst tijd voor koffie! Er komen telefoontjes binnen en ook de emails moeten worden behandeld.  Soms komen er mensen langs om te vragen of een woning nog te koop is en er komen ook mensen langs om bijvoorbeeld een koopovereenkomst te ondertekenen. We lunchen vaak rond een uur of 13. Verder maken we brochures, koopovereenkomsten en etalagekaarten.

En wat vind je het leukste aan je werk?
De veelzijdigheid van de werkzaamheden en het feit dat mensen vaak erg tevreden zijn over de verkoop of aankoop van hun woning vind ik heel leuk. We krijgen vaak iets lekkers als bedankje!
 
Wat vind je minder leuk?
Ik kan geen dingen opnoemen die ik minder leuk vind. Misschien alleen het feit dat ik soms voor mijn gevoel nog te veel moet vragen. Maar al doende leert men! Ik kom namelijk uit de verzekeringsbranche en dan is het even wennen, maar dat komt zeker goed!

"Ik hoop nog meer werkzaamheden te kunnen gaan doen/leren, zodat ik een allround medewerker word"

Wat zijn je uitdagingen?
Ik hoop nog meer werkzaamheden te kunnen gaan doen/leren, zodat ik een allround medewerker word.

Waar zie je jezelf over vijf jaar?
Wat mij betreft werk ik dan nog steeds bij Struiksma Makelaars in Sneek.

Hoe ben je bij Jobz-on terecht gekomen?
Ik zag deze vacature op Facebook en las dat dit via Jobz-on geregeld werd dus
heb ik contact met Jobz opgenomen.

Hoe ervaar jij het werken via Jobz-on?
Prima geregeld allemaal en ook snel. Goed en persoonlijk contact via de app en ook het indienen van de uren gaat allemaal vlot en makkelijk.

Waar houd jij je naast je werk mee bezig?
Voornamelijk met mijn gezin. We hebben een dochter en een zoon die beide op de middelbare school zitten. Mijn ouders zijn al op leeftijd dus die help ik ook regelmatig met van alles en ik vind het leuk om af te spreken met vriendinnen voor een lekkere lunch of om te winkelen.

Heb jij nog tips voor mensen die op zoek zijn naar werk?
Je kunt je inschrijven bij allerlei online vacature sites. En een duidelijk beeld hebben van werk wat je wel en niet wilt doen, zodat je gericht op zoek kunt gaan.

Benieuwd naar onze andere werknemers van de maand? Bekijk ze hier.
Enthousiast over het werk bij een makelaardij? Bekijk hier of we vacatures makelaardij hebben.
Enthousiast geworden over het werken via Jobz-on? Bekijk al onze vacatures.