Werknemer van de maand: Petra

"Mijn werkdagen zijn heel afwisselend en geen dag is hetzelfde. Hier houd ik erg van!"

Waar werk je?
Ik werk bij Badkamer & Keukenspeciaalzaak KBC in Scharnegoutum.

Wat voor werk doe je daar?
Ik werk als Commercieel Receptioniste waar ik de agenda’s beheer, telefoontjes beantwoord, de service afdeling ondersteun en ontvang ik klanten in onze mooie showroom.

Hoe ziet een dag werken bij KBC er voor jou uit?
Mijn werkdagen zijn heel afwisselend en geen dag is hetzelfde. Hier houd ik erg van.

We starten de dag altijd gezellig met een kop koffie voordat we aan het werk gaan. Vaak ga ik dan eerst even de agenda van onze adviseurs  doornemen om te zien wie wij die dag kunnen verwachten. Wij werken vooral op afspraak zodat er voldoende tijd gemaakt kan worden voor onze klanten.

Daarnaast ondersteun ik de service afdeling. Natuurlijk kan er altijd iets gebeuren in je keuken of badkamer en dan zijn wij er om dit op te lossen en ik houd in de gaten of de problemen goed worden opgelost. Tussendoor beantwoord ik de telefoontjes die binnenkomen en ontvang ik de klanten die onze mooie showroom komen bezoeken of een afspraak hebben met één van mijn collega’s.

Tussen de middag lunchen we altijd met een paar collega’s en kletsen wij gezellig bij. Ook ben ik verantwoordelijk voor allerlei facilitaire zaken en maak ik collega’s of klanten blij met een kop koffie of thee. Kortom genoeg te doen elke dag weer en ik ga elke dag weer blij en tevreden naar huis.

En hoe ziet je team eruit?
Ik ben sinds een paar maanden aan het werk bij KBC en gelijk vanaf het begin voelde het erg goed. De sfeer onderling is goed en ik voelde mij direct erg welkom. Ik heb hele verschillende, leuke, gezellige, gedreven collega’s om mij heen die allemaal een passie hebben voor hun werk. Als het nodig is helpen wij elkaar en tussen het werken door wordt er ook tijd gemaakt voor een praatje en wordt er veel gelachen.

"Praat met verschillende mensen, laat weten dat je een baan zoekt en probeer er zelf achter te komen waar je echt blij van wordt."

Waar zie je jezelf over vijf jaar?
Daar houd ik mij momenteel niet mee bezig. Ik heb meer dan 30 jaar in de reisbranche gewerkt waarvan ik de laatste 6 jaar mijn eigen reisbureau heb gehad. Ik heb bewust de keuze gemaakt om buiten deze branche te gaan werken en mijn bedrijf te stoppen. Op het juiste moment kwam deze geweldig leuke baan op mijn pad dat ontzettend goed bij mij past. Dus ik ben blij en tevreden dat dat ik de kans heb gekregen om te mogen werken bij dit mooie familiebedrijf.

Hoe ben je bij Jobz-on terecht gekomen?
Vanuit mijn vorige werk kende ik Manon en Janet en toen ik deze vacature voorbij zag komen heb ik direct contact met Jobz-on opgenomen.

Hoe ervaar jij het werken via Jobz-on?
Het persoonlijke contact vind ik erg prettig. Ze weten wie je bent en als ik een vraag heb of iets wil door geven wordt er snel gereageerd. Zelfs tijdens een wandeling op een avond waarbij ik Janet tegen kwam, wordt er toch even gevraagd of ik het naar mijn zin heb bij KBC. Dat kan ik erg waarderen!

Waar houd jij je naast je werk mee bezig?
Lekker wandelen in de natuur, foto’s maken, interesse voor gezonde voeding, koken, gezellig samen zijn met onze kinderen, familie en vrienden, klussen in en om het huis. Kortom lekker actief bezig zijn.

Heb jij nog tips voor mensen die op zoek zijn naar werk?
Uit ervaring kan ik zeggen, praat met verschillende mensen, laat weten dat je een baan zoekt en probeer er zelf achter te komen waar je echt blij van wordt. Stap uit je comfortzone. Pas dan gaat er wat veranderen en zal er uiteindelijk wat moois op je pad gaan komen. Ik ben blij dat ik deze stap heb gemaakt.

Benieuwd naar onze andere werknemers van de maand? Bekijk ze hier.
Enthousiast geworden over het werken bij KBC? Ze zijn nog op zoek naar medewerkers! Bekijk al hun vacatures.