Werknemer van de maand: Mariska

Waar werk je?
Ik werk bij Zebra Technologies in Heerenveen. Zebra Technologisch is wereld marktleider in barcodeprintsystemen en scanapparatuur. Het is een Amerikaans bedrijf met de distributie en reparatie in Heerenveen.

Wat voor werk doe je daar?
Ik werk daar in het magazijn, op de afdeling Inbound waar alle goederen binnen komen. Ik zorg ervoor dat alle inkomende goederen worden gescand, op de juiste plaats worden gezet en op de juiste manier in het systeem staan.

Hoe vind je jouw werk?
Leuk! Ik heb het enorm naar mijn zin en heb echt super leuke collega’s. De sfeer is echt top!

Hoe ben je bij Jobz-on terecht gekomen?
Via een vriendin van mij, Manon die bij Jobz-on werkt. Zij wees mij op de vacature die bij Zebra open stond en zo ben ik hier aan de slag gegaan.

Hoe ervaar jij het werken via Jobz-on?
Goed! Alles is duidelijk en overzichtelijk. En je wordt op tijd ingelicht over dingen wat ik erg fijn vind.

Waar houd jij je naast je werk mee bezig?
Naast mijn werk ben ik als hobby veel aan het paardrijden.

Heb jij nog tips voor mensen die op zoek zijn naar werk?
Eerder inschrijven bij een uitzendbureau, ze helpen je echt goed bij het zoeken van werk. Mensen willen het vaak graag allemaal zelf doen, maar een beetje hulp aannemen is helemaal niet erg.

Wil je meer te weten komen over Zebra en haar vacatures? Klik dan hier.