Werknemer van de maand: Lianne

'Het leukste vind ik dat ik mijn eigen dag kan indelen/inrichten en dat geen dag hetzelfde is.'

Waar werk je?
Ik werk als receptioniste bij Wajer Yachts in Heeg. Daarnaast werk ik ook nog als interieur– en isolatieglas adviseur bij Vriesia Glas in Sneek.

Hoe ziet een werkdag er voor jou uit?
Heel divers; van telefoon aannemen, klantcontact, verwelkomen van klanten tot de administratie van de boten en het verwerken van de post. Het leukste vind ik dat ik mijn eigen dag kan indelen/inrichten en dat geen dag hetzelfde is.

Waar zie je jezelf over vijf jaar?
Ik wil uiteindelijk iets voor mezelf beginnen (gerelateerd aan de paardensport) en daarnaast parttime blijven werken bij zo’n mooi en dynamisch bedrijf als Wajer. Zo’n combinatie zou top zijn!

"Blijf altijd jezelf en ga ontdekken wat goed bij je past. Dan komt er vanzelf iets moois op je pad!"

Hoe ben je bij Jobz-on terecht gekomen?
Via mijn andere werkgever (Vriesia Glas en kozijnen). Hier werk ik ook nog een dag in de week als interieur – en isolatieglas adviseur.

Hoe ervaar jij het werken via Jobz-on?
De communicatie met Jobz-on verloopt erg snel en prettig. Het enige nadeel vind ik het bijhouden van de uren, maar dit komt ook omdat ik dat niet gewend ben.  

Waar houd jij je naast je werk mee bezig?
Naast mijn werk ben ik voornamelijk bezig met mijn paard. Al meer dan 20 jaar ben ik actief in de paardensport. We trainen 4 á 5 keer per week en gaan 1 keer per maand op wedstrijd (dressuur). Ik ben iedere dag bij mijn paard voor de dagelijkse verzorging. Daarnaast breng ik graag tijd door met mijn vriend. We hebben vorig jaar een verbouwhuis gekocht en genieten daar iedere dag van.

Heb jij nog tips voor mensen die op zoek zijn naar werk?
Blijf altijd jezelf en ga ontdekken wat goed bij je past. Dan komt er vanzelf iets moois op je pad!
 

Benieuwd naar onze andere werknemers van de maand? Bekijk ze hier.