Werknemer van de maand: Jeroen

Waar werk je?
Ik werk bij Julius van der Werf tegelgroothandel in Sneek.

Wat voor werk doe je daar?
Ik ben magazijnmedewerker en pak bestellingen bij elkaar met behulp van de heftruck. Daarnaast laad en los ik vrachtwagens, houd ik mijn eigen stelling netjes en overzichtelijk en hebben we een pallet inpakmachine die we bezighouden, denk aan het afhalen en opzetten van pallets en het oplossen van eventuele storingen.

Hoe ziet een dag werken er voor jou uit? En wat vind je het leukste aan je werk?
Mijn werkdagen zijn verdeeld in vroege en late diensten. In de vroege dienst houd ik mij voornamelijk bezig met het bij elkaar pakken van de klantbestellingen. Met de heftruck pak ik een lege pallet, kijk ik in het systeem wat ik nodig heb en rijd ik naar de verschillende locaties in het pand om de bestelde tegels bij elkaar te pakken. Als ik alles bij elkaar gezocht heb, plaats ik de bestelling bij de inpakhal waarna deze later door de inpakmachine gaat. Als alle orders bij elkaar gepakt zijn, ga ik naar mijn eigen stelling om op te ruimen en daar weer ruimte te maken voor nieuwe tegels.In de late dienst begin je ook met het picken van orders. Als deze ingepakt zijn en de chauffeurs weer terug zijn, worden de vrachtwagens voor de volgende dag gelost en geladen. Mocht er dan nog tijd over zijn, dan ruimen we vaak nog wat op.

"Het leukste aan mijn werk vind ik het werken met de heftruck in het algemeen. Maar ook het laden en lossen van de vrachtwagens en de gezelligheid met de collega's."

En wat vind je minder leuk?
Ik vind het orderpicken soms een beetje eentonig.

Wat zijn je uitdagingen?
Ik zou graag meer willen leren over de inpakmachine, alle storingen zelfstandig kunnen oplossen en hier eventueel dingen aan kunnen verbeteren of veranderen.

Waar zie je jezelf over vijf jaar?
Ik heb nog steeds een droom om weer voor langere tijd naar het buitenland te gaan. Ik weet alleen niet hoe realistisch dat nu is met corona.

Hoe ben je bij Jobz-on terecht gekomen?
Jobz-on heeft contact met mij opgenomen nadat ze mijn cv online tegen waren gekomen.

Hoe ervaar jij het werken via Jobz-on?
Prima! Tot nu toe geen problemen ondervonden. Ook bevalt het bedrijf waar ze mij geplaatste hebben tot nu toe echt super.

Waar houd jij je naast je werk mee bezig?
In mijn vrije tijd ga ik graag naar muziekfestivals met vrienden. Ook ga ik graag op vakantie naar verre landen. Zo ben ik al in Nieuw-Zeeland, Australië, Thailand, Indonesië, Vietnam en Colombia geweest. Verder fitness en squash ik graag.

Heb jij nog tips voor mensen die op zoek zijn naar werk?
Zorg ervoor dat je cv up tot date is en maak een profiel aan op websites als de Nationale vacaturebank en Indeed. Houd dit goed in de gaten en neem je tijd. Verwacht niet dat je binnen een week een leuke baan hebt gevonden. Ook is LinkedIn een handig platform voor het vinden van een nieuwe baan en het opbouwen van connecties.

Benieuwd naar onze andere werknemers van de maand? Bekijk ze hier.
Ben je op zoek naar een leuke functie? Bekijk dan onze vacatures.