Werknemer van de maand: Angela

"Het leukste aan mijn werk vind ik echt de veelzijdigheid. Er is geen dag hetzelfde!"

Waar werk je?
Ik werk bij Weduwe Joustra.

Wat voor werk doe je daar?
Ik ben allround medewerker. Ik werk samen in een erg leuk en gezellig team. Het team bestaat uit twee fulltime medewerkers in de distilleerderij, vier parttime medewerkers in de winkel en een fulltime medewerker voor de administratie.

Hoe ziet een dag werken er voor jou uit? En wat vind je het leukste aan je werk?
Als allround medewerker is dat erg verschillend. De ene keer draai ik mee in de distilleerderij, de andere keer ben ik bezig met de productie. Ik maak schoon en je kunt me ook tegenkomen in de winkel.

Het leukste aan mijn werk vind ik echt de veelzijdigheid. Er is geen dag hetzelfde!

Wat zijn je uitdagingen op het werk?
De wijnen kennen. Ik ben zelf geen wijndrinker waardoor ik het zelf soms erg lastig vind om de klanten te helpen. Gelukkig hebben de andere collega's er wel verstand van en zijn zij meestal wel dichtbij.

"Er is echt wel een gouden plekje voor jou ergens!"

Waar zie je jezelf over vijf jaar?
Ik hoop op hetzelfde plekje als nu, maar dan met vijf jaar ervaring én wijnkennis. Ik heb het hier erg naar mijn zin.

Hoe ben je bij Jobz-on terecht gekomen?
Via via. Ik heb een aantal vrienden en familieleden verteld dat ik op zoek was naar werk. Zo kwam ik door een tip van mijn familie bij Jobz-on.

Hoe ervaar jij het werken via Jobz-on?
Goed. Er is fijn contact en wanneer ik een vraag heb word ik meteen geholpen.

Waar houd jij je naast je werk mee bezig?
Samen met mijn man en kinderen kun je ons in het weekend vaak vinden op het water met onze zeilboot. Daarnaast borrel ik graag met vrienden en familie en vind ik het heerlijk om te wandelen met de honden.

Heb jij nog tips voor mensen die op zoek zijn naar werk?
Vertel mensen om je heen dat je op zoek bent naar werk. En probeer jezelf te blijven motiveren. Er is echt wel een gouden plekje voor jou ergens!

Benieuwd naar onze andere werknemers van de maand? Bekijk ze hier.
Ben je op zoek naar een leuke functie? Bekijk dan onze vacatures.