Werknemer van de maand: Amina

Waar werk je?
Ik werk bij Kwant Controls, Hoekstra en Office IT.

Wat voor werk doe je daar?
Bij de genoemde bedrijven doe ik verschillende schoonmaakwerkzaamheden.

Hoe vind jij jouw werk?
Leuk! Ik werk met veel plezier voor deze bedrijven en zet mij graag in voor een goed resultaat. Mijn passie is om voor de medewerkers van de bedrijven een schone werkomgeving te creëren. De werkzaamheden geven mij veel ambitie in het leven en ik heb door mijn werk veel nieuwe mensen leren kennen. Daarnaast is de communicatie tijdens mijn werk een geweldige uitdaging en heb ik door mijn werk de Nederlandse beter onder de knie gekregen.

Hoe ben je bij Jobz-on terecht gekomen?
Via de krant. Een jaar geleden, april 2018, zag mijn man een advertentie van Jobz-on in de krant. Ik heb toen contact met Jobz-on gezocht, met als resultaat dat ik nu 24 uur per week werk heb.

Hoe ervaar jij werken via Jobz-on?
Geweldig! De medewerkers van Jobz-on zijn erg vriendelijk, behulpzaam en ik vind dat zij mij met veel respect behandelen.

Waar houd jij je naast je werk mee bezig?
Naast mijn werk houd ik mij bezig met mij hobby: het maken van patisserie. Op Facebook heb ik een pagina gemaakt (Maida lekker) waar ik mijn zelfgemaakte patisserie en Marokkaanse hapjes deel. Maida betekent in het Nederlands: eettafel.

Heb jij nog tips voor mensen die op zoek zijn naar werk?
Veel solliciteren en over voldoende scholing beschikken. Daarnaast is een netwerk erg belangrijk, er is namelijk altijd wel iemand die je verder kan helpen.