Medewerker Jobz-on in beeld: Manon

03-06-2021

Jobz-on medewerkers zijn toegankelijk, flexibel en gedreven. No-nonsens en echte mouwopstropers die met veel plezier aan het werk zijn. In ons kantoor zijn wij met een team van zes vrouwen elke dag bezig met het bedienen van onze klanten op het gebied van arbeid. Met ieder zijn inbreng, enthousiasme, kritische en positieve houding maken wij Jobz-on succesvol. In deze blog vertelt Manon over haar werk bij Jobz-on en haarzelf!

Hoe ben jij bij Jobz-on terecht gekomen?

Drie jaar geleden volgde ik de opleiding Directiesecretaresse. Na mijn eerste stage in een dienstverlenende sector, wilde ik graag een commercieel bedrijf van binnen zien. Zodoende kwam ik bij Jobz-on terecht. Na mijn stage vond ik het lastig om een vervolgstudie te kiezen. Helle en Janet kwamen met het aanbod om eerst een jaar bij Jobz-on te werken als vestiging assistent. In dat jaar ben ik er achter gekomen dat de uitzendbranche mij heel goed bevalt en dat ik mij hier graag verder in wil ontwikkelen.
Wat is je functie bij Jobz-on?

Op dit moment ben ik Junior consulent en volg ik naast mijn werk bij Jobz-on een duale hbo studie HRM (4 dagen werken en 1 dag school).
Hoe ziet een dag werken bij Jobz-on er voor jou uit?

Geen dag is hetzelfde. Meestal start ik met het checken van mijn mail en binnengekomen sollicitaties. Aan de hand daarvan neem ik contact op met kandidaten, maar ook met klanten. Vaak heb ik een aantal intake gesprekken, waar ik mensen leer kennen die hebben gesolliciteerd. Af en toe ga ik langs bij klanten of uitzendkrachten. Zo zit ik elke donderdagochtend bij Zebra Technologies in Heerenveen. Op deze manier kunnen de uitzendkrachten die daar werken hun vragen direct stellen bij mij.
“Het leukste aan het werk vind ik de afwisselingen. Zowel de afwisseling van werkzaamheden als dat van het verschillende type mensen”
Wat vind je het leukste aan je werk?

De afwisseling. En dan zowel de afwisseling van werkzaamheden als dat van verschillende type mensen. Geen mens is hetzelfde en dat maakt mijn functie zo interessant. De ene dag heb ik bijvoorbeeld een intakegesprek met een dame die graag aan de slag wilt in de administratieve sector, de volgende dag sta ik met de productieleider in de fabriek voor een nieuwe vacature.
Wat vind je het leukste aan Jobz-on?

Het leukste bij Jobz-on vind ik de informele en dynamische sfeer. Intern zijn de lijnen erg kort en communiceren we heel direct met elkaar. Daarnaast heb ik fijne collega’s waar ik goed mee samen kan werken!
“Ik wil mijzelf blijven ontwikkelen en pak graag de kansen die voorbij komen”
Waar zie je jezelf over vijf jaar?

Dan heb ik mijn studie afgerond en de benodigde cursussen binnen Jobz-on gevolgd. Verder vind ik het belangrijk dat ik door blijf groeien en ontwikkelen. Waar ik mijzelf over vijf jaar precies zie staan vind ik lastig te zeggen, ik pak graag de kansen die voorbij komen.
Wat doe je graag buiten je werk om?

Buiten het werk om vind ik het erg leuk om lekker van het zonnetje te genieten op het terras met vrienden, te winkelen, wandelen met de hond en vind ik het erg leuk om nieuwe landen te ontdekken.