Even voorstellen: Naomi de Wilde

Vanaf januari is Naomi ons team komen versterken. Als consulent draagt zij zorg voor een leuke, nieuwe baan voor werkzoekenden en ondersteunt ze klanten in het werven van nieuw personeel. Lees snel verder, dan stellen wij Naomi aan je voor!

Hallo! Ik ben Naomi de Wilde, een geboren en getogen Sneker en sinds 4 jaar samen met mijn vriend woonachtig in Blauwhuis.  

Ik heb jarenlang binnen de logistiek gewerkt, waarin ik de laatste jaren actief was als teamleider van de planning. Een leuke functie waarin ik ook verantwoordelijk was voor de werving en selectie van de logistieke medewerkers. Omdat ik in dit onderdeel het meeste plezier had, heb ik besloten om hier mijn fulltimebaan van te maken, in de functie van consulent.

Als consulent vind ik het prachtig om betrokken te zijn bij een belangrijke fase in iemand zijn leven, namelijk het vinden van passend werk. Het koppelen van mensen aan de juiste functie zie ik als iets bijzonders en ik vind het mooi om onderdeel van dit proces te kunnen zijn.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te koken, pak ik graag een terrasje en geniet ik van het bourgondische leven met familie en vrienden.

Ben jij ook opzoek naar een nieuwe uitdaging? Dan drink ik graag een bakje koffie met je!