Even voorstellen: Marrit Wijnia

Mijn naam is Marrit Wijnia, 16 jaar oud en woon in Sneek. Ik volg de mbo niveau 4 opleiding Juridisch Administratief Dienstverlening op het Friesland College in Leeuwarden en zit nu in het 1e jaar. Deze opleiding ben ik gaan volgen omdat de juridische sector mij ontzettend leuk lijkt.
Mijn grootste hobby is paardrijden. Dit doe ik dan ook erg veel buiten school en stage om. In de weekenden ben ik meestal samen met mijn paarden op het wedstrijdterrein te vinden. Wanneer ik een weekend geen wedstrijd heb, ben ik veel met vriendinnen.

De stage bij Jobz-on is de eerste stage die ik mag doen voor mijn opleiding Juridisch Administratief Dienstverlening. Ik ga Jobz-on ondersteunen op de back-office. Zo ga ik onder andere helpen met het maken van contracten, het optimaliseren van het back-office systeem en andere administratieve werkzaamheden.

Ik vind het ontzettend leuk dat ik hier stage mag lopen en kijk erg uit naar deze periode!

Tot ziens bij Jobz-on of aan de telefoon!