Even voorstellen: Jantsje Rypma

Vanaf september is Jantsje ons team komen versterken. Als consulent draagt zij zorg voor een leuke, nieuwe baan voor werkzoekenden en ondersteunt ze klanten in het werven van nieuw personeel. Lees snel verder, dan stellen wij Jantsje aan je voor!

Hoi! Mijn naam is Jantsje Rypma en ik ben 30 jaar jong. Ik woon in Heeg en ik ben een trotse moeder van twee lieve meiden, Doutzen en Jelka. Wat ik leuk vind om te doen? Shoppen, een lekker borreltje drinken met mijn vrienden en tijd doorbrengen met mijn gezin. Ik vind daarnaast alles rondom interieur erg interessant en ben ik naast mijn baan bij Jobz-on nagelstyliste in opleiding. Iedereen loopt hier dan nu ook met fleeky nails ;)

Na het volgen van de opleiding Directiesecretaresse, ben ik via een bekende het vak ingerold. In het werkveld heb ik veel ervaring opgedaan, vooral op het gebied van mensenkennis. Ook heb ik geleerd om door te vragen zodat ik weet wat iemand echt wil en zoekt, maar nog belangrijker: wat iemand echt goed kan!

Mijn voornaamste doel als consulent, is de juiste match vinden tussen klant en kandidaat. Hoe ik dat doe? Door me goed te verplaatsen in de situatie van de kandidaat en met mijn opgedane mensenkennis ondersteuning te bieden. Daarnaast bezoek ik opdrachtgevers zodat ik nog meer van het bedrijf en de bedrijfscultuur te weten kom.

Alles doe ik voor het creëren van een perfecte match. Op zoek naar zo'n match? Dan hoor ik je graag aan de telefoon of zie ik je bij Jobz-on!