Even voorstellen: Elien Ringnalda

Vanaf juli is Elien ons team komen versterken. Zij is bij Jobz-on verantwoordelijk voor personeelszaken en de salarisadministratie. Lees snel verder, dan stellen wij Elien aan je voor!

Hoi! Mijn naam is Elien Ringnalda, ik ben geboren in Woudsend en woon hier, na enkele omzwervingen in binnen-en buitenland, weer samen met mijn gezin. Ik ben begin 2021 voor het eerst moeder geworden van mijn dochter Jeske, voor mij reden om te starten met een nieuwe uitdaging binnen een nieuwe branche.

Ik heb jarenlang in de horeca gewerkt en heb zelfs mijn studie in deze richting gevolgd. Na jaren als horeca-manager te hebben gewerkt, heb ik mijn focus verlegd naar de personeelszaken en salarisadministratie. Ik haal echt plezier uit het verwerken van gegevens en cijfers, maar vind het ook fijn dat ik iedereen kan helpen met vragen over hun salaris.

In mijn vrije tijd ben ik nog steeds veel in de horeca te vinden, ik ga graag uit eten of wat drinken met vrienden of familie. Daarnaast ben ik graag buiten, aan het wandelen met mijn dochter, naar het bos of een ander natuurgebied, daar kan ik echt van genieten.

Ik ben op de maandag, dinsdag en vrijdag te vinden bij Jobz-on. Bij vragen over personeelszaken, neem gerust contact met me op. Ik help je graag!