Even voorstellen: Britt Abma

Vanaf juni komt Britt bij ons stage lopen. Ze volgt de opleiding Office & Management Support en gaat aan de slag met secretariële werkzaamheden. Graag stellen wij Britt aan je voor!

Mijn naam is Britt Abma. Ik ben 21 jaar oud en woon met mijn ouders en broertje in Sneek. Ik volg de opleiding Office & Management Support aan de Friese Poort in Sneek en zit in mijn eerste jaar. Voor deze opleiding heb ik de opleiding Leidinggevende Bediening gevolgd en behaald.

Mijn hobby's zijn; acrogym en zeilen. Acrogym beoefen ik op dinsdag- en donderdagavond en soms in het weekend bij topclubs. In de maanden april tot en met september ben ik bijna elk weekend te vinden op het Sneekermeer voor zeilwedstrijden.

Naast sporten houd ik er ook van om gezellig met vriendinnen drankjes te drinken op het terras en in de vakanties werk ik bij restaurant Onder de Linden in Sneek in de bediening.

Mijn eerste stage voor de opleiding Office & Management Support mag ik bij Jobz-on doen. Hier ga ik aan de slag als secretaresse. Ik heb er super veel zin in!
 
Tot ziens bij Jobz-on of aan de telefoon!