Even voorstellen: Antsje Feenstra

Vanaf februari komt Antsje bij ons stage lopen. Ze volgt de opleiding Bedrijfskunde en ze gaat ons onder andere ondersteunen met de implementatie van een nieuw ATS-systeem. Graag stellen wij Antsje aan je voor!

Mijn naam is Antsje Feenstra, ik ben 21 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Arum. We hebben een lieve kat een twee kippen, die zorgen voor de eiervoorraad. Momenteel zit ik in het laatste jaar van de opleiding bedrijfskunde. Na verschillende minors en stages te hebben gedaan, studeer ik af bij Jobz-on.

Ik ben via Janet terechtgekomen bij Jobz-on. Enthousiast dat ze is, werd ik ook gelijk enthousiast van de opdracht die ze voorlegde. De keuze was dan ook niet moeilijk, ik ga voor Jobz-on! Het komende halfjaar zal ik mijzelf eerst verdiepen in de organisatie door mee te werken. Vanuit daar richt ik mijn focus op de implementatie van een nieuw ATS-systeem. Dit systeem zal door efficiëntie ervoor zorgen dat er meer tijd vrij is voor persoonlijke aspecten, zoals gesprekken voeren met werkzoekenden en werkgevers. Want daar draait het natuurlijk allemaal om, de juiste mensen op de juiste werkplek!

Ik houd van afwisseling en het werken met mensen, iets wat ik zeker ga tegenkomen bij Jobz-on en wat ik tegenkom bij mijn huidige functie in de horeca. Naast het studeren, stagelopen en werken houd ik ervan om een borreltje te doen met vrienden, te volleyballen, te koken, bezig te zijn in ons huis en erop uit te gaan.

Wie weet spreken we elkaar snel!