Even voorstellen: Megan Rienstra

Vanaf januari is Megan Rienstra ons team komen versterken. Ze gaat aan de slag als recruiter en opzoek naar de juiste match tussen opdrachtgever en werkzoekende. Graag stellen wij Megan aan je voor!

Mijn naam is Megan Rienstra ik ben 24 jaar oud en ik woon in Sneek. Ik ben momenteel mijn HBO opleiding Commerciële Economie aan de NHL Stenden Hogeschool aan het afronden. Voordat ik bij Jobz-on kwam heb ik bij een supermarkt & slijterij gewerkt, daarnaast deed ik ook het onderhoud van sociale media voor een horecagelegenheid en logement. Ook ben ik werkzaam geweest als studiekeuze begeleider en voorlichter op middelbare scholen en ik heb ook nog een tijd gewerkt als community manager bij een online nieuwsplatform voor jongeren.

In mijn vrije tijd hou ik er van om gezellige dingen te doen met vriendinnen, lekker een boek te lezen en stedentrips te maken.

Ik ga bij Jobz-on aan de slag als recruiter. Dit houdt in dat ik opzoek ga naar de juiste match tussen de opdrachtgever en de werkzoekende, het werven van nieuwe klanten en het selecteren van geschikte kandidaten. Ik heb heel veel zin om aan de slag te gaan met deze leuke, nieuwe uitdaging.

Tot ziens bij Jobz-on of aan de telefoon!