Even voorstellen: Marrit Gonggrijp

Vanaf 6 mei komt Marrit Gonggrijp ons team versterken. Zij zal vanaf dan de uitzendkrachten administratie en de urenverwerking op zich nemen.

Mijn naam is Marrit Gonggrijp, 37 jaar oud en woonachtig in Harlingen. Ik ben mama van twee kindjes. Lynn is 4 en Wout is 1. Na mijn HBO opleiding Personeel & Arbeid ben ik aan de slag gegaan als transportplanner bij een op- en overslagbedrijf. In 2015 ben ik na bijna 10 jaar van baan veranderd en heb ik diverse banen als planner gehad. Zo heb ik gewerkt als planner bij een bedrijf dat het onderhoud voor treinen verzorgt, als planner bij een kraamzorgbedrijf en als planner bij een behandelcentrum voor mensen met een licht verstandelijke beperking.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om in de tuin bezig te zijn, te lezen of leuke dingen met mijn gezin te doen.

Ik ga bij Jobz-on aan de slag als administratief medewerker personeelszaken. Dat houdt in dat ik onder andere de verloning van de uitzendkrachten ga regelen. Daarnaast beheer ik de urenregistratie rondom in-/doorleen verzoeken, stel ik arbeidscontracten op, verwerk ik ziekmeldingen en houd ik de in- en uitstroom van uitzendkrachten bij. Overige administratieve taken die voortvloeien uit het uitzendproces kun je ook bij mij kwijt :)

Tot ziens of aan de telefoon!