Even voorstellen: Arno Reekers

Vanaf maart is Arno Reekers ons team komen versterken. Hij gaat aan de slag als vestigingsmanager en zal samen met het team verantwoordelijk zijn voor het uitzenden. Arno zal dan ook veel zichtbaar zijn in de regio van Jobz-on. Graag stellen wij Arno aan je voor!

Mijn naam is Arno Reekers. Ik ben 54 jaar oud en geboren en getogen Woudsender. Gehuwd met Bonita en trotse vader van dochters Demi (22) en Sam (18) en schoonvader van Durk en Nick. In mijn vrije tijd lees, vaar, fiets en loop ik graag; kijk ik sport of Netflix. Ook vrijwilligerswerk is een terugkerend thema in mijn agenda.

Velen in Zuidwest-Friesland kennen mij uit mijn periode bij de Rabobank, of van de sportvelden. Als vestigingsmanager bij Jobz-on hoop ik dat wij veel mensen met elkaar mogen verbinden, zodat zowel werkzoekende als werkgever een stap vooruit zijn geholpen. Ik heb er erg veel zin in!

 

Tot ziens bij Jobz-on of aan de telefoon!