Drie vragen aan: Marrit

In deze rubriek stellen wij ons iets beter aan je voor door om de beurt drie dezelfde vragen te beantwoorden. Deze keer: Marrit!

1. Wat is je functie en wat zijn je werkzaamheden?
Mijn functie is administratief medewerker. Ik verzorg de salarisadministratie; maak de contracten, voer de uren in en alle vragen die daarbij komen kijken beantwoord ik.

2. Wat wilde je vroeger altijd worden?
Deze moest ik even navragen. Ik wilde vroeger dierenverzorgster worden. Ik was gek op alle dieren. Vooral op honden. Mijn pake en beppe hadden vroeger een hondenkennel. Hier was ik dan ook vaak te vinden. Ook hadden ze konijnen, schapen en duiven. Ik mocht zelfs meehelpen met lammeren.

3. Wat is je allereerste baantje geweest?
Ik heb vroeger heel veel baantjes gehad. De eerste was volgens mij enveloppen stempelen, adres sticker plakken en brieven in de envelop stoppen.