Drie vragen aan: Jeldau

In deze rubriek stellen wij ons iets beter aan je voor door om de beurt drie dezelfde vragen te beantwoorden. Deze keer: Jeldau!

1. Wat is je functie en wat zijn je werkzaamheden?
Sinds januari 2020 heb ik een nieuwe functie binnen Jobz-on. Van recruiter naar office-management. Na het overdragen van mijn werkzaamheden ben ik voor mijn zwangerschapsverlof in de nieuwe functie gestapt. Ik ben van half mei tot eind september op zwangerschapsverlof geweest en ik ben nu alweer een aantal maanden up and running!

Mijn functie binnen Jobz-on begint steeds meer vorm te krijgen. Ik ben een soort spin in het web en mijn werkzaamheden zijn heel divers zoals: het in-en uitkomende telefoonverkeer, beheer van de e-mail en chats, het ontvangen van bezoekers, agenda beheer, facilitaire zaken, het opstellen van procedures en overeenkomsten, verantwoordelijkheid voor de personeelsplanning, aanspreekpunt en nog een hoop verschillende werkzaamheden.

2. Wat wilde je vroeger altijd worden?
Omdat mijn opa vroeger politieagent van beroep was, vond ik dat als kind ontzettend interessant en inspirerend. Ik speelde vroeger ook vaak politieagent en wilde dat een lange tijd worden. Die droom is vrij snel overgegaan in werken met dieren, maar mijn grote liefde voor dieren heb ik maar gelaten bij het bezitten van een lieve kat en een labrador.

3. Wat is je allereerste baantje geweest?
Op mijn 15e ben ik gestart bij de Albert Heijn, eerst als vakkenvuller maar ik ben vanuit daar al vrij snel op de slagerij gaan werken. Hier heb ik tot mijn 18e gewerkt.