Spraakwater

Een acquisitiegesprek: Jazeker! Wij hebben een uitzendbureau! We zijn een moderne allround arbeidspartner die mee gegroeid met de veranderde arbeidswereld. Zo helpen wij uitzendkrachten aan een passende baan, bieden wij een JobSwitch traject en exclusieve wervingskanalen voor bedrijven. Brengen wij naast uitzendkrachten ook ZZP'ers en bedrijven bij elkaar en ondersteunen we waar nodig op het gebied van arbeid.

Voordat we begonnen met het eigenlijke onderwerp van het gesprek was onze gesprekspartner de weg al kwijt. Louis Couperus sprak ooit de beroemde woorden ‘Het leven is zo eenvoudig, maar de mensen hebben het zo ingewikkeld gemaakt.’ Tijd voor actie dus!

Overleg. Strategie bepalen. Kletsen, nadenken en beslissen. De oplossing is even simpel als voordehand liggend: wij zijn Jobz-on en wij zijn je partner als het over werk gaat. Meer werver dan uitzendbureau. Meer maatwerk dan standaard en meer adviseur dan verkoper. Omdat ons werkveld erom vraagt en omdat het een stuk helderder presenteert.

Dus: werk aan de winkel. Een nieuwe website, het logo updaten, onze propositie aanpassen. Maar het blijft mensenwerk. Altijd en overal. Daarom houden we vast aan onze vertrouwde werkwijze: informeel, enthousiast en efficiënt. Als team de beste oplossingen zoeken voor elk arbeidsvraagstuk. Schouder aan schouder met werkgevers, opdrachtgevers, ZZP’ers en werkzoekers.

Want daarin is niets veranderd. En ook niet aan ons enthousiasme en werkplezier!

Nu nog een goede nieuwe inleiding bedenken voor onze acquisitie-gesprekken. Gelukkig hebben we daar de VrijMiBo voor…

Proost!