Keek op de week: Week 18 - 2024

Afgelopen week was het feest!
Zo vierden we verjaardagen en 2 jubilea, de taart smaakte in ieder geval goed!
Benieuwd naar meer? Lees snel verder!

Om te beginnen met woensdag 1 mei, de 'Dag van de Arbeid'.
Op deze dag bestond Jobz-on precies 12,5 jaar en tegelijkertijd vierden we Janet haar 25-jarige uitzendjubileum. Met een versierd kantoor, een mooie bos bloemen, een gepersonaliseerde kaars vanuit Vonk Werkt! en vele felicitaties uit ons netwerk was het een erg geslaagde dag. Jantsje en Eelkje waren tegelijkertijd jarig op 2 mei en omdat iedereen dinsdag op kantoor was hebben we toen samen een taartje gegeten en cadeautjes uitgedeeld.

Bij Recruitz-on mag de vlag ook uit want gisteren tekende onze nieuwe collega haar contract. Vanaf half mei gaat ze ons, om te beginnen voor 16 upw, ondersteunen op de afdeling marketing en communicatie. Benieuwd wie deze rasechte 28 jarige Sneker is? We introduceren haar binnenkort aan je....

Vieren jullie dan alleen maar feest daar in Sneek? Zo lijkt het misschien maar tussen de bedrijven door is er ook zeker hard gewerkt!
Zo reisde Eelkje afgelopen week af richting Drachten om daar kennis te maken met Arnold Nijholt van Totaal Bestratingen. Een prachtige werkplek, waarbij je veel leuke ideeën op doet voor in de tuin was volgens Eelkje het resultaat, ze wist ternauwernood aan een aanbieding voor een volledige nieuwe bestrating te ontsnappen!

Fleur schitterde deze week als ''tijdelijk facilitair medewerker''; het toiletpapier was namelijk op dus Fleur pakte haar kans en ging langs bij BOSO in Sneek.
Een prachtig bedrijf met een super service! Voorzien van de nodige rollen en overige toiletartikelen kwam ze weer terug op kantoor.

Kortom, veel feestjes, mooie ontwikkelingen én voldoende toiletpapier op voorraad.
We hebben wel eens mindere weken gedraaid.

Dit was het voor deze week. We wensen je een prachtig weekend toe en tot volgende week!